Wij zijn NLS, Next Level Systems. Een Rotterdamse specialist op het gebied van steigerbouw en hangbruginstallaties. Dat zijn wij inmiddels al vele jaren. In de loop der tijd zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde specialist. Als u nog niet eerder met ons gewerkt hebt, maar onze naam u wel bekend voorkomt, dan kan dat wellicht komen omdat u ons kent van een van de meest prestigieuze projecten in onze sector: de levering van de hangbruginstallaties voor het monteren van de gevelbekleding van de Maastoren in Rotterdam, het hoogste gebouw van Nederland.

Met het voltooien van dit project werd onze naam in en buiten Rotterdam definitief gevestigd. Elke dag werken wij hard om onze reputatie hard te maken. Wij streven doorlopend naar het leveren van de hoogste kwaliteit en de beste service. De kernwaarden daarbij zijn snelheid, zekerheid en veiligheid.

Een eigen team aan ervaren specialisten

Next Level Systems werkt met een eigen team aan ervaren specialisten. Het kloppende hart van onze organisatie wordt uiteraard gevormd door ons team van installatiemonteurs. Dit zijn de vakmensen met wie u te maken krijgt, de specialisten die ervoor zorgen dat u uw werk goed, snel en veilig uit kunt voeren.

Op alle gebieden de hoogste kwaliteit

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze mensen. Al onze installatiemonteurs zijn VCA+ gecertificeerd. Zij zijn gedegen opgeleid, getraind en beschikken over bijzonder veel ervaring.

Ook wanneer het aankomt op onze steigers en hangbruggen bieden wij u de beste kwaliteit. Solide, duurzame en betrouwbare materialen die doorlopend door ons worden gecontroleerd en altijd in uitstekende conditie zijn om voor u veilige oplossingen op maat te verzorgen.

Wij zijn graag uw partner

Als een van de weinige specialisten in Rotterdam en omgeving kunnen wij u zowel met steigers als met hangbruginstallaties van dienst zijn. Wij beschikken over meer dan 30 jaar ervaring en werken voor uiteenlopende partners. Van aannemers en bouwbedrijven tot schoonmaakbedrijven, glazenwassers en gevel onderhoudsbedrijven. Wij leveren alles: van steigers rond woningbouw blokken tot hangbruginstallaties op de hoogste gebouwen van Nederland.

Wilt u weten wat Nextlevelsystems voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op, vertel uw wensen en eisen en wij gaan voor u aan de slag.